Cheche nemburger

2018. október 21. 07:23 - TáltosÁkos

Következő állomásunk a Cheche Nemburger foodtruckja volt ami az Allee bevásárlóközpont mellett található. Egymás mellett helyezkedik el néhány db. foodtruck de a Cheche jól felismerhető jellegzetes sárga színéről.

 A választék egyébként nem olyan nagy ezt már a honlapon előre is láttam, viszont ezzel nincs is probléma mert a honlapon látható, hogy többféle húsból is készítenek nekünk ételt. Illetve aminek nagyon örültem, hogy van gluténmentes is.

A képen láthatjátok, hogy egy szimpla foodtruckról van szó. Kicsit csalódás volt, hogy az étlap egy szimpla doboz lapjára van felírva apró betűkkel. Ez még nem is lett volna olyan nagy gond. Ami leginkább elszomorított, hogy se nem kapható az öszes olyan nemburger (egyébként ezek burgerek) ami a honlapon megtalálható, se nem kapható gluténmentes.

Végül egy steakest választottam. Rendelés után fizettem, majd adtak egy sorszámot és addig odébb tudtam fáradni az egyes álló pultokhoz. A harapnivalót hamar elkészítették, csupán pár percet kellett várnom.

Láthatjátok, hogy egy egyszerű hambiról van szó (steak, cheddar sajt, paradicsom, ruccola, lilahagymalevkár, magos mustár). Tipikus kázműves hambi, viszont a zsemléje különleges volt, nem az a megszokott felfújt ami a legtöbb helyen kapható. A hús rendben volt, a lilahagymalevkár nekem annyira nem jött be viszont a magos mustár szószt külön kiemelném.

A kiszolgálók rendben voltak, kedvesek és higiéniailag is tiszta volt mind a foodtruck és a környezete is.

Összegzésül elmondható, hogy egy finom burgert tudtam enni, annyi javítani valót tudnék mondani, hogy amit a honlapon ígérnek az be kellene tartani mindenhol.

Köszönöm, hogy elolvastad és oszd meg a te élményedet is az Cheche Nemburger-ról!

Jó falatozást!

Értékelési rendszerünk: https://hamburpest.blog.hu/admin/post/edit/14292057

Értékelés

4.375

Higénia

5

Étterem

4

Személyzet

4

Étel

4.5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr5114313145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása