Bamba Marha Burger

2018. október 26. 14:39 - dorakiss9

A héten is kipróbáltunk egy új hamburgerezőt, amely nem más, mint a Bamba Marha. Már a nevén is jót kuncogtunk, szerintünk nagyon frappáns és ötletes. A városban több helyen is kipróbálhatjuk, van éttermük a Deákon, a Bazilikánál, az Oktogonon és a Ferencieken. Mi a Deákra mentünk hamizni. 

img_20181025_201812.jpg

Belépve szabad asztal nem nagyon volt. Alapvetően egy viszonylag kis méretű helyről van szó, ahol 4 darab különálló asztal található (3 db 4 fős és 1 db 6 fős asztal), valamint két hosszú asztal, egyik a falnál, másik a helység közepén. A középen lévő asztalnál találtunk szabad helyet, így oda ültünk. Nagy sor nem volt szerencsére, egy személy állt előttünk és a rendelésünket is gyorsan felvették. Összesen 10 burger közül választhatunk. Kérhetjük normál vagy nagy menüben is (így kapunk hozzá sültkrumplit, szószt és egy üdítőt is), valamint kérhetünk a hambinkba extrákat is pluszba. Ha a hamburger nem volt elég, választhatunk még desszertet is, de ihatunk akár sört vagy fröccsöt is. Van vegán lehetőség és csirkés hamburger is, valamint kérhetjük a hambinkat buci nélkül, salátaágyon, ha valaki nagyon odafigyel az alakjára. 

img_20181025_200758.jpg

Mi végül a Big Kahuna Burgert és Dupla Bacon Burgert próbáltuk ki menüben Chipotle majonézzel és Amerikai burgerszósszal. A rendelés után leültünk, mert azt mondták, hogy majd kihozzák az asztalunkhoz. Kaptunk egy sorszámot és a blokkon volt egy jópofa üzenet is, ami kifejezetten tetszett.

img_20181025_200723.jpg

Még várakoztunk, kicsit körbenéztünk az étteremben. Nagyon hangulatosan van berendezve, jópofa szlogenekkel és feliratokkal. Az egyetlen negatívum a kicsit morzsás asztalok voltak, de ez sem volt feltétlenül zavaró, csak ha jobban körülnéztünk, akkor szemet szúrt.

Szerencsére nem kellett sokat várnunk a vacsoránkra, talán 5-10 percet, 10-nél biztosan nem volt több. Ki is hozták az asztalunkhoz, volt egy kis kavarodás a rendelésekkel, hogy melyikhez melyik szósz volt, de semmi zavaró. A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész. 

img_20181025_201746.jpg

A hamburgerek nagyon gusztusosan voltak tálalva, nagyon tetszettek a fatálcás megoldások. Ahogy az a képen is látható, méretes hambikról van szó. Mindkét hamburger elképesztően finom volt. Nem volt túl száraz, gazdag volt, finom volt a buci és a hús is nagyon. Kifejezetten tetszett a Big Kahunában a grillezett ananász, nagyon illett bele és jól összehozta az ízeket. Aki szereti például a hawaii pizzát, annak nagyon is ajánlom, hogy próbálja ki! A sült krumpli is isteni finom volt és hatalmas plusz pont jár a különleges szószokért, mert valljuk be néha-néha már unjuk a hagyományos ketchup-mustár-majonéz lehetőségeket. 

img_20181025_201618.jpg

Én személy szerint teljesen jól laktam tőle, egy falat sem fért volna már belém, pedig éhesen mentünk oda. Egy rossz szót nem tudok mondani az ételről, mindennel több mint 100%-osan meg voltunk elégedve. Számomra az eddigi legjobb kézműves hamburger, amit kóstoltam. Ha lehetne 5+ pontot adnék az ételre. 

Összegezve tehát csak annyit, hogy ha valami különlegesre és nagyon finomra vágysz, a Bamba Marha Burger egy nagyon jó, ha nem a legjobb hely erre. Hangulatos hely, kedves személyzet, hihetetlenül finom hamburgerek. Engem teljesen megvett!

Köszönöm, hogy elolvastad és oszd meg a te élményedet is a Bamba Marha Bugerről!

Jó falatozást!

Értékelési rendszerünk: https://hamburpest.blog.hu/admin/post/edit/14292057

Értékelés

     4.875

Higénia

       4.5

Étterem

        5

Személyzet

        5

Étel

        5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr2014323591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása