Kfc a hely ahol nem csak csirkeszárny kapható

2018. november 25. 11:31 - TáltosÁkos

A mostani alkalommal egy újabb gyorséttermet próbáltunk ki. Ez pedig a KFC volt, pontosabban a Budapestről kivezető M3-as autópálya melletti Kfc. Természetesen maga az ételek eléggé standradizáltak tehát mindegyik Kfc-ben ugyanazokat az ízeket kaphatjuk.

Szavazásunk során a csípős csirkehusos Grander szendvics nyert.

Maga a Kfc étterem elég tágas volt, a sor gyorsan haladt és miután leadtuk a rendelést kaptunk egy sorszámot, továbbá a keresztnevünket is elkérték. Ez egy kicsit személyesebbé is teszi a kiszolgálást ami nekem kifejezetten tetszik. Továbbá ez a módszer, hogy szólítanak (sorszám+név) azért is jó mert akkor addig leülhetek, tölthetek innivalót és csak oda kell mennem mikor elkészült az étel.

 A hamburger viszonylag elég drága volt kb. 1500 forint csak önmagában, ha menüben kérjük 2000 forint lenne amihez kis sültkrumpli és üdítő jár.

A hambi csípős volt bár a legtöbb dolog a Kfc-ben ugyebár csípős viszont nem az elviselhetetlen erősségű csípősség jellemzi. Volt benne bacon, majonéz, bbq szósz, vastag bundájú csirkemell, lilahagyma, jégsaláta és cheddar sajt. A panír volt a csípős valójában ami számomra egy nagy plussz, hogy nem annyival van megoldva az egész, hogy belenyomnak valami csípős szósz. A zsömle szezámmagos volt és nem volt vele semmi extra bár számomra pont ez a jó mert én jobban szeretem mint a legtöbb hamburgerezőben lévő nagy bucikat.

A személyzettel és higiéniával nem volt semmi gond, rendesek voltak, gyorsak és rendben, tisztán tartották az éttermet. Való igaz, hogy a KFC nem feltéten a hamburgereiről lett híres de ahhoz képest jó kis hamburgert raktak elém. Talán egy kicsit drága volt de ugye Kfc és Kfc között is különböznek az árak és valószínűleg az autópálya melletti étteremben a drágább. Nem is lenne igazságos összehasonlítani őket egy kézműves hamburgerezőkkel se kiszolgálásban se ízvilágban. Viszont egy gyorsétteremhez képest akiknek nem a hamburgert a legfőbb specialitásuk igazán jó teljesítményt nyújtottak.

Összességében elégedett voltam, habár legtöbbször nem ezt fogom enni a Kfc-ben hanem a híres Hot Wings-t de néha-néha azért ezt is fogok enni. Hozzátenném bátran ajánlom bárkinek aki szereti a jó hambikat, a vastag bundájú csirkemellet és a csípős ételeket.

Értékelési rendszert erre az étteremre nem alkalmaznánk mert ez gyorsétterem és nem kézműves hamburgerező, viszont összességében nézve a hamburgerezést és az élményt: 4.8/5

Köszönjük, hogy elolvastad és jó falatozást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr2314391796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása