The Office Burger

2018. november 03. 15:30 - Papp Reni

Az egyik kedvenc hamburgerezőnk volt a következő állomásunk, amit már alig vártunk, hogy bemutathassunk nektek. Ez a hely nem más, mint a The Office Burger!

Ez a burgerező a Soroksári út elején található a multihegyek közepén. Ezen a környéken rengeteg irodaház található, szóval ha Te is erre felé dolgozol feltétlen nézz be egy mennyei ebédre, de ha csak egy finom hambira vágysz a városban akkor is! :)

fullsizeoutput_2da6.jpeg

Sajnos maga a hely, nem túl nagy, ebédidőben általában nincs szabad ülőhely. Körülbelül 5 db 2-3 fős asztal található a helyiségben és egy pult. Teljesen egyedi és stílusos az interior. A pultnál kell sorba állnod, hogy felvegyék a rendelésed és egyből fizethetsz is, akár készpénzzel, kártyával és szépkártyával is.

fullsizeoutput_2da9.jpeg

A pult mögött egy hatalmas táblán látható a hambi kínálat és akár azt is szemmel tarthatod, hogy hogyan készítik a hamburgered a pult mögött. Mindig van lehetőséged elvitelre kérni a hambidat, amit nagyon menő dobozban kapsz. Telefonos előrendelésre is van lehetőséged, ami nagyban megkönnyíti az átlagos 15-20 perces várakozási időt.
Érdemes arra figyelni, hogy 10:30-17:00-ig vannak nyitva, illetve 14:00 és 17:00 között 20% kedvezményt biztosítanak az ételek árából!

Az étlapon szerepel 6 db különleges hamburger, valamint csirkeszárnyak. Kérhetsz különféle feltéteket, köreteket, sokféle üdítőket és akár még desszertnek churrost is. Amit mi esetleg hiányoltunk, hogy nincs csirkés hamburgerpogácsa választékuk.

img_8185.JPG


Mi elvitelre kértünk D’Office Truffle-t édesburgonyával és a saját speciális hambi szószukkal. Fizetés utána a blokkon megtalálható számkódod alapján szólítanak, ha elkészült az étel.
A várakozás általában a legkaotikusabb időpont a hamburgerezőben, mivel ilyenkor a szűkös helyviszonyok miatt nem tudják az emberek, hogy hova álljanak, esetleg kimenjenek-e addig levegőzni, de mi van ha nem hallják addig a számukat stb. Több felháborodást szoktam látni, amiatt hogy nagyobb sorszám hamarabb kapja meg a hambiját, mint egy kisebb, ami türelmetlenséget okoz az emberekben. Ebéd időben általában folyamatosan pörögnek az emberek a pult mögött, talán esetleg a logisztikán lehetne javítani, ami segítene egy kicsit megoldani ezt a zűrzavaros helyzetet.

fullsizeoutput_2db9.jpeg

A személyzet amúgy mindig nagyon kedves és segítőkész bármilyen különleges igény esetén.
A hamburgerek mindig nagyon gusztusosak és ízletesek, mi már visszajáró vendégek vagyunk. A szószaik eredetiek és zseniálisak, puhák a bucijaik, valamint tökéletesen sütik meg a húst. Az édesburgonyájuk pedig isteni!
Akár köret nélkül is kiadós mennyiségű a hamburgerük, teljesen fullon leszel tőle.

fullsizeoutput_2dba.jpeg


Összefoglalva imádjuk a hamburgereiket, a csirkeszárnyaikról is ínycsiklandozó pletykákat hallottunk! Egyedül esetleg a várakozási időn lehetne csökkenteni.

Ha a Soroksári úton dolgozol, kötelező legalább hetente meglátogatnod a The Office Burgert, de ha csak egy finom hamburgerre vágysz feltétlen nézz be legalább egyszer! Izgalmas hely, nagyon jó fej és kedves személyzettel és nem utolsó sorban mennyei menüvel. Jövőhéten itt tali!

Honalpjuk: www.theofficeburger.hu
 
Értékelés: 4,75

Higénia: 5

Étterem: 4

Személyzet: 5

Étel: 5
 
Köszönöm, hogy elolvastad és oszd meg a te élményedet is a The Office Burger-ról!
Jó falatozást!


Értékelési rendszerünk: https://hamburpest.blog.hu/admin/post/edit/14292057
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr6614334235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása