Goodbar Goodburger

2018. december 09. 15:00 - Papp Reni

Egy hely, ahol jó lenni!

Budapest szívében a Goodbar Goodburger névre hallgató nagyon hangulatos helyen jártunk. Hogy mi a Goodbar? Egy hely, ahol jó lenni. Összefoglalva: 2 szint, 25 féle koktél, 14 burger kompozíció, 6 féle hús, saláták, desszertek, borok és rengetek féle sör. Amit csak szem és szájíze kivánhat.
fullsizeoutput_2f9b.jpeg

Az 5. kerületben, a Kecskeméti út 6. szám alatt találod meg Budapest egyik legfinomabb hamburgerezőjét. Maga a hely 2 szintes, nagyon tágas, hangulatos és modern. Kisebb és nagyobb létszámú társaságnak is ideális. Azt rebesgetik a madarak, hogy nyáron a teraszuk által még ennél is hangulatosabb a Goodbar.

yciwk9vqrne9kzoyk7921a.jpg

Mi a GoodBar? Egy hely, ahol jó lenni. Igazából a Goodbar bisztró, bár, kávéház és étterem is egyben. Hiszen a hely maga már szinte egy étterem, annyira rendezett és stílusos, viszont a menüjük nagyon letisztult, de mégis széles körű és különleges. Hétfőtől vasárnapig nyitva vannak 11-től egészen éjfélig és nem utolsó sorban házhozszállítás is elérhető náluk. Vállalnak céges vacsorákat és szülinapi bulikat is. fullsizeoutput_2fcf.jpeg

Rengeteg választékuk van hambikból! Gourmet burgerek nyolcfajta húsból, házi ketchuppal, kétszer sült burgonyával és friss salátával. Biztos, hogy találsz kedvedre valót! Ha véletlen olyan merész gondolat fordulna meg a fejedben, hogy nem hamburgert kívánnal, nem kell aggódnod mert más guszta ételeket is találhatóak náluk.
fullsizeoutput_2f99.jpeg

Nagyon kedvesek és segítőkészek a felszolgálók, a rendelésünk is hamar megérkezett. Ínycsiklandozóan volt tálalva és ráadásul isteni finom volt a hamburger. Egyáltalán nem volt száraz, de nem is annyira szószos, a mennyiség is kielégítő volt. Minden íz a helyén volt, rendkívül jól passzolt minden egymással, a buci és csak éppen le volt pirítva és a hús kellő képpen meg volt sütve, de mint már említettem egyáltalán nem volt száraz.  fullsizeoutput_2f9a.jpeg

Legszívesebben minden értékelésre maximális pontot adnék, viszont egyedül az étteremnek kell 4,6 pontot adnom, mivel kicsit drágának találom. Ebből is látszik, hogy inkább már étteremnek számít a Goodbar, mint egy streetfood kajáldának. 

Honlapjuk: https://www.goodbar.hu

Értékelés: 4,9

Higénia: 5

Étterem: 4,6

Személyzet: 5

Étel: 5
 
Köszönöm, hogy elolvastad és oszd meg a te élményedet is a Goodbar-ról!
Jó falatozást!


Értékelési rendszerünk: https://hamburpest.blog.hu/admin/post/edit/14292057

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr8314464108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása