Black Cab

2018. december 09. 12:41 - Adammio

Black Cab étteremből kettőt is lehet találni Budapesten, az egyiket a Mester utcában a másikat pedig az Astoriától nem messze, a Rákóczi út 19 alatt. Az utóbbi volt mai látogatásunk célpontja, nézzük elégedetten távoztunk-e...

img_20181206_141754_1.jpg

Belépve egy hosszú, elnyújtott térben találjuk magunkat mely szépen rendben van tartva, nem volt nagy tömeg és egyből kedvesen köszöntöttek. A rendelés teljesen szokványos módon végbement, a Cabby Burger nevű specialitást rendeltük. Lehetőség van egy vagy két húspogácsával normál vagy nagy méretben kérni a burgereket, továbbá saját ízlésünk szerint is megadhatjuk az összetevőket.Tájékoztatásként minden egyértelműen le van írva a menüre, mitöbb még hotdogot vagy sajt salátát is lehet rendelni ha netán ahhoz lenne kedvünk. Fizetés után kaptunk egy kis fa kártyácskát egy számsorral, majd helyet foglaltunk.

img_20181206_141815.jpg

Miközben várakoztunk volt időm jobban szemügyre venni a környezetet. Már említettem, hogy kifejezetten jó ötletnek tartom amikor egy étterem minél jobban megpróbálja kommunikálni a brandjét, legyen ez a csomagoláson vagy akár a berendezésen, dekorációkon keresztül. Az éttermet a fekete-piros színpár dominálja, a székek pirosak, az asztalok feketék, míg a falon piros és fekete festett téglák láthatóak. Továbbá angol feliratokkal, képekkel nagyon sikeresen megteremt egy egyedi feelinget a hely. Az eddig meglátogatott bisztrók közül a Black Cab kiemelkedő ezen a téren. Mintegy 15-20 perc várakozás után felvillant a 21-es szám és már mehettem is átvenni a rendelésemet. Ötletesnek tartom, hogy nem csak szalvétát de szívószálat is lehet venni magunknak, ilyet más helyeken még nem láttam.

img_20181206_142528_1.jpg

A piros tálcán szervírozott ételek csomagolása szintén nem okozott csalódást, látszik hogy a szállíthatóság is szempont volt a tervezésnél. Persze fontos a csomagolás de a lényeg belül rejlik, ezt én is nagyon jól tudom éppen ezért nem is haboztam és nekiláttam az ebédemnek.

img_20181206_142826.jpg

Szerencsére az ízek nemhogy hasonlóan magas színvonalon voltak mint a tálalás hanem túl is szárnyalták azt. Mindent megtaláltam a Cabby Burgerben amit szeretek a hamburgerezőkben elkészített szendvicsekben. A két kissé megpirított puffancs magába foglalt bacont, egy pár szám jalapeno-t és éppen megfelelő mennyiségű szószt. Az összhatás egy kellemesen csípős, friss és mindenek felett ízletes burger lett. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom! A hasábburgonya mogyoróolajban lett pirítva a menü szerint, nem tudom hogy emiatt vagy másért de szintén nagyon finom volt.

Szerintem érezhető, hogy rendkívül meg voltam elégedve a Black Cabbel, tisztaság volt, esztétikusan kialakított berendezések, normális személyzet és persze a legfontosabb, nagyon finom étel. A várakozási idő sem volt túlságosan sok és azért 2-3 vendég mindig volt aki várt rendelésre, tehát a forgalomra sem lehetett panasz. Ami az árakat illeti, egy nagy Cabby Burger 1200Ft-ba került emlékeim szerint, ami reálisnak tekinthető a többi hasonló burgerezőt figyelembe véve. Persze ebből vehetsz 4 sajtburgert a McDonalds-ban de nem hiszem, hogy összemérhető lenne az ízélmény.

Az eddigi street food bisztrók közül a Black Cab áll legközelebb a szívemhez és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy térjen be!

Értékelés

5

Higiénia

5

Étterem

5

Személyzet

5

Étel

5

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburpest.blog.hu/api/trackback/id/tr9114462322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása